Karamelizované kysané zelí podle Oldy
K podzimu neodmyslitelně patří kysané zelí. Ale co takhle zkusit udělat zelí trochu netradičně? S karamelizovaným cukrem vykouzlí sladkou chuť a pěknou barvu. Teď už jen kachnu s knedlíkem a hostina může začít.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,51 g |
Tuky | 46,24 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 93,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází ze stránek Labužník, kde ho uveřejnil uživatel Olda. Za čas, po který recept vařím, jsem ho částečně upravila podle našich chutí a výsledek předkládám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2023 12:29
7. 10. 2023 09:40
6. 10. 2023 12:10
2. 7. 2017 12:26
2. 7. 2017 12:20
1. 7. 2017 12:35
1. 7. 2017 11:12
29. 10. 2015 12:03
6. 2. 2014 14:31
11. 11. 2013 08:12
29. 10. 2012 19:18
28. 10. 2012 21:11
28. 10. 2012 11:05
18. 5. 2012 11:32
28. 2. 2012 12:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 36 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 8 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 23 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nakrouhané a prosolené zelí necháváme odležet. Někdy pustí příliš šťávy, kterou můžeme dále využít při vaření
Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Vyzkoušejte novou chuť kysaného nebo hlávkového zelí. Máme pro vás recepty na zelí karamelizované
Další recepty
Tématické fráze: karamelizované zelí karamelizované červené zelí recept na kysané červené zelí červené zelí na karamelu kysané zelí recepty karamelizovaný cukr karamelové zelí zelí na karamelu kysané zelí recept zelí k haluškám kysané zelí na sladko kysane zeli s karamelem recept na kysané zelí červené karamelizované zelí karamelové červené zelí karamelizovqané zelí červené zelí karamelizované recepty z kysaného zelí kysané zelí na sladko recept zkaramelizovane zeli
Suroviny: zelí kysané, cibule, cukr krystal, olej, vývar masový, mouka hladká, kmín celý, sůl
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5jK
37 názorů