Játrový nudlový pudding Retro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,24 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 8,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je přesně napsán jak kdysi vyšel.
Když jsem před lety tento recept vařil měl jsem strach, aby v osolené hmotě játra neztvrdla, tak jsem je nakrájel na velmi drobno 3-5x3-5 mm a lehce přesmažil na pánvi, sůl jsem zašlehal do sněhu z bílků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2012 00:11
Krásný fotky díky jsem rád že i starý recept může udělat někomu radost.Je mi líto lidí kteří se Retro receptům vysmívají.
10. 6. 2012 13:31
Takhle jak to vidím na fotce, tak už vííím, babička to dávala do hranaté chlebíčkové formy a krájela na pláty. Teri i františku, díky za připomenutí, ukládám a zrealizuju!!!!!
10. 6. 2012 12:59
Výborné Robila som presne podľa receptu, pečeň som dala surovú, tak ako je písané. Chuť pečene prešla cez cestoviny a bolo to veľmi chutné. Bod si tento recept ozaj zaslúži. Škoda, že ostáva nepovšimnutý.
21. 2. 2012 09:48
Tohle mi je povědomé, ale nejedla jsem snad od dětství
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 9 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jedlá soda: Máme pro vás rady a tipy na její využití při vaření i při úklidu
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou
Další recepty
Tématické fráze: játrový puding vepřová játra recept aby neztvrdla retro recepty puding játrový retro pokrmy puding retro
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, vejce, nudle, játra, sůl
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
4 názory