Zadělávané kuře se zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 173 kJ / 2 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 363,06 g |
Tuky | 63,53 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 88,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2017 14:38
Dobré, chutné, akurát som zeleninu nepredvárala, za 30 min v rúre je krásne mäkká. Vďačný recept.
21. 2. 2012 11:43
ó, děkuji :D moc se mi líbí většina vašich receptů, tak sem chtěla taky něčím přispět... :D
21. 2. 2012 11:32
kordy:Kordy, vítám tě do naší Topkové rodiny jako nového člena a moc ti přeji, aby se ti tu s náma i receptama líbilo
Jako nové ti dávám 3.bod
Jako nové ti dávám 3.bod
21. 2. 2012 11:22
Vzhledem k tomu, že se v tom pak stejně vaří zelenina a celý vývar se nakonec výrazně dochucuje si myslím, že vývar z bujónu naprosto postačí
21. 2. 2012 11:10
spagetka: no, asi jo. Mi poslední dobou takový vývar stačí
21. 2. 2012 11:03
Jana Remkova:Je to asi tím, že já mám vlastní vývary, jak masové tak zeleninové, ale prý se bujony v poslední době zkvalitnily. Jinak s čokoládkou souhlasím, z prsíček samotných vývar není nic moc
21. 2. 2012 10:53
Jana Remkova:Jani, z kuřecích prsou žádný pořádný vývar neuděláš, to je čistá svalovina, proto tam asi autorka přidává kostku.Ale stačí koupit v masně skelet nebo pár kostí z kuř. stehen (5,-/kg), dát vařit, po hodince přidat prsa a je to.Jen to zabere víc času.Nijak nemiluji kostky, ale tady mi přidání např. gelového bujonu nijak zvlášť nevadí.
21. 2. 2012 10:46
spagetka: no, mi to příjde trochu jako škrábání na hlavě z druhé strany. Vývar je aspoň podle mnohých zde lepší z masa, než z kostky. Přece si neuvařím kostku masoxu a pak do ní nedám maso. Vývar bych měla přímo z toho masa. Nebo ne?
21. 2. 2012 10:08
správně :) to vlastně můžeme, já většinou rozpustím kostku kuřecího bujónu ve vřící vodě a v ní pak maso povařím.
21. 2. 2012 10:07
Jana Remkova: No já nevím, ale podle mě je maso daleko chutnější, když ho vaříš ve vývaru než ve vodě.
21. 2. 2012 10:01
Takže..rozumím tomu dobře: Ve vývaru povaříme nejdříve maso, to vyndáme a pak v tomtéž vývaru vaříme zeleninu? Proč nemůžeme maso uvařit ve vodě a použít vývar z toho masa?? Jinak fajn dietní recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 56 minutami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 16 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 50 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 55 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 2 hodinami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Další recepty
Tématické fráze: zadělávané kuře zadělávaná brokolice zadělávané kuřecí maso kuře zadělávané zadělávané kuřecí prsa s brokolicí zadelavane maso zadělávaná kuřecí prsa kure na zelenine zadělávaná brokolce zadělávaná brokolce zadělavane kure s brokolicí co je zadelávané maso zadelavane kuře s rýží kuřecí prsa v zadělávané zelenině kuře zadělávané s muškatovym oriskem zadělávané kureci maso s rýží zadelavane maso se zeleninou vepřove zadělavane maso kuřecí maso zadělávané recept zadělávané kuře
Suroviny: vývar kuřecí, prsa kuřecí, mrkev, brokolice, cibule, máslo, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová, sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek, máslo, strouhanka
Zadělávané kuře se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD9n
11 názorů