Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem něco pikantního i pro návštěvu a povedlo se. Všichni jsme byli velmi spokojení!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2015 12:28
8. 5. 2015 11:11
V Argentíne síce pripravujú aj bravcové (vepřové) mäso, ale viac ako 90 % pripravujú hovädzie.
8. 3. 2012 16:48
8. 3. 2012 13:31
8. 3. 2012 13:29
4. 3. 2012 20:10
4. 3. 2012 17:14
4. 3. 2012 15:01
4. 3. 2012 13:20
4. 3. 2012 12:23
4. 3. 2012 10:56
4. 3. 2012 10:52
Apropó, ty nikam do jídla nedáváš česnek
Všem moc děkuji, že se vám recept líbí, dost mě to překvapilo a vyzkoušejte to
4. 3. 2012 10:42
4. 3. 2012 10:15
4. 3. 2012 10:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 39 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: zapečené maso se sýrem maso se šlehačkou a syrem zapečené maso se sýrem a šlehačkou maso zapečené se sýrem a šlehačkou maso se syrem a slehackou recepty zapečene maso vepřové maso zapečené se šlehačkou zapečené maso se šlehačkou maso zapečené se šlehačkou a sýrem zapečené maso se šlehačkou a sýrem maso zapečené se sýrem vepřové zapečené se sýrem a se šlehačkou maso se sýrem a šlehačkou recepty zapečené vepřové maso se sýrem zapečené těstoviny se šlehačkou a sýrem vepřové maso se šlehačkou a sýrem argentinske koreni maso a sýr recepty argentínský sýr vepřové maso zapečené se sýrem a šlehačkou
Suroviny: pečeně vepřová, cibule, česnek, sýr niva, sýr eidam, sýr romadur, paprika čerstvá červená, smetana 33%, koření argentina, sůl
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
23 názorů