Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 464 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 96,77 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 88,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem nebo různě upravenými brambory - kaší, šťouchanými, nebo jen vařenými.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2015 14:16
20. 3. 2012 20:46
18. 3. 2012 12:57
17. 3. 2012 20:46
17. 3. 2012 20:36
Musím říct, že poslední dobou se v našem okolí masny opravdu snaží a téměř předhánějí, kde je co k dostání, takže třeba telecí kolínka (osso buco) už mají skoro všude, stejně tak baby kuřátka, kachní prsíčka apod.
17. 3. 2012 20:28
17. 3. 2012 16:44
17. 3. 2012 12:49
17. 3. 2012 12:21
17. 3. 2012 10:15
Já bych to chtěla tak ochutnat
17. 3. 2012 08:16
17. 3. 2012 08:00
17. 3. 2012 07:35
17. 3. 2012 00:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 52 minutami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 2 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 5 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 15 minutami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 32 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 1 hodinou
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 3 hodinami
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 3 hodinami
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka na černém pivu líčka na pivu líčka na pivě recepty hovězí líčka na černém pivu jak se připravují hovězí líčka vepřová líčka na pivu hovězí líčka hovězí lička na černém pivě hovezi licka recept vepřová líčka na černém pivu vepřové líčka na černém pivu vepřová líčka na pivě líčka na černém pivě hovězí líčka recepty hovezi na pivu hovězí líčka apetit hovězí na černém pivu telecí líčka na pivu licka líčka na černém pivu
Suroviny: líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n89l
14 názorů