Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření, necháme odležet a pak už jen pečeme v troubě. Kančí maso je křehké a šťavnaté.

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lidunka Lidunka

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby marinování

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 489 kJ /
6 331 kcal
Bílkoviny475,89 g
Tuky434,44 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,75 g
Sacharidy128,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a smícháme s ostatními surovinami na marinádu. Krok 2: Naporcovaná žebírka necháme v marinádě přes noc uležet. Krok 3: Pečeme v troubě na 190 °C zhruba 90 minut, občas podle potřeby podlijeme.

TIP: Jak zpracovat zvěřinu

Zveřejněno 6. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPMy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPMy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Nedělali jsme žebra, ale naložili jsme si podle Vašeho receptu masité kančí kosti na obíračku a bylo to moc dobré. Díky :yes:

Super recept dnes jdu dělat už po druhé

Honza Kolář: to mě těší, děkuji:yes::-D:-8

Honza Kolář 24. 4. 2016 09:46
Výborné,děláme už podruhé,Jó,Honzům Kolářům kančí zachutnalo...!:-D:-8

Dělal jsem dnes,opravdu luxusní:-8nechal jsem to do měka pod poklicí a pak dopekl,jen jsem to místo vody podléval Svijanskou Emou:-Dvýborné červené pivo,přikládám foto:-)

Zdena z JM: Děkuji za vyzkoušení :-K:-8:-p

Přímo luxusní záležitost.Chutnalo i mojí dceři,která maso moc nemusí.Divočáka jsem připravovala poprvé a tento recept byla opravdu dobrá volba.

Super recept a ještě suprovější chut, všem doporučuji!:yes::-p:yes:

Jirka F.: děkuji za vyzkoušení a pochvalu:-8:-K

Prostě excelentní moc mi to chutnalo:-):-):-).Všem doporučuji :yes:

Tak žebírka byla úžasná, jenom místo špenátu bylo červené zelí. Všichni jenom mlaskali.:yes::yes::yes:

Tak žebírka byla úžasná, jenom místo špenátu bylo červené zelí. Všichni jenom mlaskali.:yes::yes::yes:

Ahoj kuchaříci,dnes naložím a zítra jdu na to. Dám vědět,jak to dopadlo;-).

janička 6. 1. 2013 12:40
Děkuji za recept celé rodince to moc chutnalo.:yes::yes::yes::yes::yes:

Lenkovatá (neregistrovaný/á) : Díky, jsem ráda že chutnalo:-8:-K

Tématické fráze:
kanci zebra, kančí žebra na medu, kanci zebra recept, pečená kančí žebra, kančí žebra pečená, žebírka z divočáka, marináda na kančí žebra, žebra z divočáka recepty, pečená žebírka z divočáka, pecena kanci zebra recept, kančí žebra na česneku, recept kanci zebra, pečená kancí žebírka, divočák na medu, žebra z divočáka, kančí žebra recepty, recepty kančí zebra, kančí žebro na medu, kančí žebírka pečená, pečená žebra z divočáka

Suroviny:
kančí žebírka, máslo, med, olej olivový, rozmarýn, koření na divočinu, česnek, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu