Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 687 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,92 g |
Tuky | 44,33 g |
Vláknina | 40,07 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 436,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2012 11:11
26. 6. 2012 11:06
25. 6. 2012 20:00
25. 6. 2012 19:57
25. 6. 2012 17:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 3 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 22 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 1 hodinou
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 3 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 4 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 13 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 14 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 14 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žampionová omáčka omáčka ze sterilovaných žampionů žampionová omáčka s vepřovým masem hribkovo smetanova omacka vepřové na žampionech s knedlíkem žampionova omačka videorecept vepřové maso s knedlíkem rp.na vepřové maso na žampionech omacka šampion žampionová oma žampionová omáčka ze sterilovaných žampionu žampionová omáčka z mléka omáčka žampionová ke knedlíkům vepřové maso recepty omačky vepřové maso omáčky recepty omáčka z sterilovaných žampiony žampionová omáčka ze sterilovaných omacky rp zampiony na smetane omacka s knedlou vepřové na žampionech knedliky
Suroviny: plec vepřová, houba hřib, žampiony sterilované, cibule, smetana 12%, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín drcený, libeček čerstvý, masox, mouka polohrubá, vejce, rohlík, kvasnice, mléko
Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8Nl
5 názorů