Francouzská bylinková polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Špalíček receptů.
Myslím, že v této polévce bude velmi dobrý i čerstvý kopr, příště ho přidám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2012 10:15
29. 6. 2012 01:52
Hezky připravená polévečka+11
28. 6. 2012 19:10
28. 6. 2012 19:03
28. 6. 2012 17:49
28. 6. 2012 16:40
28. 6. 2012 15:57
28. 6. 2012 15:24
28. 6. 2012 12:09
28. 6. 2012 11:29
28. 6. 2012 11:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 23 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 2 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 3 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Tématické fráze: francouzská polévka francouzská polévka recept francouzská cibulka bylinkova polevka bílá polévka s francouzskou zeleninou bylinkova zdrava zelena polevka francouzská celerová polévka polévka ze salátové okurky nocky do francouzske polevky francouzské recepty francouzská bílá polévka bylinková palačinka do polévky kremova bylinkova polevka francouzska cibulda francouskà cibulka zeleniniva polevka s bylinkovo vajecnou jiskou francouzská jarni polévka francouzská cibulka recept francouzské vařené maso v polévce francouzská jarni polévka recept
Suroviny: okurka salátová, brambory, cibule šalotka, mangold, šťovík, petrželka, list celerový, cibulka jarní, česnek, máslo, vývar zeleninový, smetana zakysaná, sůl, pepř
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
11 názorů