"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2012 12:36
Anna Kocikova: nechám ho změknout před přidáním Aničko, bomba to je i pro nás, byl to pokus jen a bomba nám už mizí před očima
7. 9. 2012 12:35
Veronika.Hrozna: Verunko, měla jsem jeden menší pórek, to jsem si jen vylepšila, pokud chceš, nedávej, nebo dej třeba stvoly řapíkatého celeru, co tě napadne
7. 9. 2012 12:33
danka1965: děkuji, dá se 1-2 Pl sádla do směsi jater a hub a pečiva, vše se zamíchá a pak viz obrázky
7. 9. 2012 10:15
Chtěla bych tuto "tlačenku" vyzkoušet a mám dotaz k tomu sádlu. V jaké podobě se tam prosím přidává. Děkuji a posílám bod
7. 9. 2012 08:05
MajkaM:Já také,doufám,že budou houby a recept uvařím.Ještě jsem chtěla vědět jak veliký pórek mám dát!
7. 9. 2012 06:14
Tak z lesních hub to musí být naprostá delikatesa. Ukládám si, snad nějaké letos porostou a vyzkouším.
6. 9. 2012 23:55
Myško,opět jsi přichystala parádní"bombu"na chuťové buňkyMáš to moc hezky vytvořené+10
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
6. 9. 2012 20:51
velmi zajímavé kombinace surovin ve výsledku to vypadá
6. 9. 2012 20:46
varilamyskakasicku: teda Ivi, to je vskutku delikatesa a já bych si hned zobla No co, máš jasnej 8.bod
6. 9. 2012 20:24
Iness: díky
6. 9. 2012 20:18
A samozřejmě bod jako hrom je tvůj.
6. 9. 2012 20:16
Iness:
6. 9. 2012 20:11
Ivuško moc podařená delikatesa. Dala bych si kolečko a manžel jistě taky, má rád houby (i játra) a v téhle kombinaci by si pošmákl.
6. 9. 2012 19:22
BILKOVAI: Ivetko, tak to jsi mne dnes potěšila a díky
6. 9. 2012 19:17
Ivi, to je paráda. Ty jsi taky jedna z těch, co mají skvělé a neokoukané recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 12 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 9 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 32 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 2 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 2 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů