Tatarská omáčka z cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 217,22 g |
Vláknina | 61,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,84 g |
Sůl | 33,35 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dnes přišel mailem, Věruško, děkuji, byl odvysílán v Českém rozhlase Brno, prý s velkým ohlasem a protože tu některé píšete, že už nevíte, co s cuketami, tak ho dávám k realizaci. Osobně jsem nestihla ještě vyzkoušet, ale kdo uvaříte, přidejte foto a komentář, jak chutnalo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 08:41
.
10. 9. 2012 08:00
10. 9. 2012 07:57
9. 9. 2012 23:51
9. 9. 2012 20:46
9. 9. 2012 20:40
9. 9. 2012 20:20
9. 9. 2012 20:12
9. 9. 2012 17:37
9. 9. 2012 17:33
9. 9. 2012 17:20
9. 9. 2012 13:54
1974andrea:
9. 9. 2012 13:53
9. 9. 2012 13:50
9. 9. 2012 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 minutou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 32 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 51 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: tatarka z cukety cuketová tatarka zavaření cukety český rozhlas brno-recepty český rozhlas brno recepty omáčka z cukety povidla z cukety recepty z cukety na zavaření recept na cuketový tatarák zaváření cuket cuketová tatarská omáčka cuketový tatarák recept cuketa na zavaření cuketa zavaření tatarka z cuket recept na tatarák z cukety recept na tatarku z cukety cuketova povidla cuketa tatarka tatarská s cuketami
Suroviny: cuketa, cibule, česnek, feferonka, křen, olej, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Tatarská omáčka z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq62
16 názorů