Bůčková dobrota z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
Tuky | 208,79 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuhle šťavnatou a voňavou dobrůtku jsem podávala s chutnými maličkými knedlíčky bez mouky a vajec
http://www.toprecepty.cz/recept/11760-knedliky-bez...
a s pikantním cibulovým zelíčkem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2014 18:45
Jde to i s bramborkaší a okurkovým salátem,jako dnes
9. 11. 2012 21:24
spagetka:Ladi,tak to věřím,že jste si šmákliNechci Tě k ničemu nutit,ale nebylo by špatné,kdyby jsi tu svou dobrotu přidala jako nový rcp pro MWJá bych si rozhodně pochutnala na té cibuličce s brambory v té mňam vypečené šťávě
Díky všem
Díky všem
9. 11. 2012 19:08
mňam
9. 11. 2012 15:00
takto bůček asi ne,ale jinak dobrý nápad
9. 11. 2012 11:05
Anna Kocikova: Ani, já to takhle velmi podobně dělala v úterý, ale v mikrovlnce na Crispu a právě ještě dala chvíli pod gril, jo a okolo byla nakrájená cibule na půlky a na plátky brambory. Mňam, takže si i toto umím živě představit......
9. 11. 2012 10:54
Za hezké komentáře i hodnocení děkuji
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupaváale může se pak měkké masko na chvilku šoupnout pod gril.Ten nemám,tak jsem do postupu neuváděla
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkouAle co bych to byla za kuchařku,kdybych alespoň pláteček neochutnalaZbytek dorazil manžílek-něco s knedlíkem a se zelím a ostatní si bral dnes na svačinu mezi chlebíky namazané ztuhlou vydušenou šťávouMimochodem-ta byla nejlepší.Teď jsem dotlačila do hlavy(včera jsem si ukradla do kelímku)
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...ale zase bude líp,neboj
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedalaale takovou"tlusťárnu"bych v papiňáku rozhodně nepřipravovala.To raději pomlít do sekanéTento kousek byl opravdu"masový"pěkně prorostlý,jen to chce v tom hrnci vážně neutopit ve vodě,dát těch 180-200ml,kůží dolů a ta je pak taková zlaťoučká,jako na té předposlední fotce po otevření hrnce
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíkyDíky Vám
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupaváale může se pak měkké masko na chvilku šoupnout pod gril.Ten nemám,tak jsem do postupu neuváděla
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkouAle co bych to byla za kuchařku,kdybych alespoň pláteček neochutnalaZbytek dorazil manžílek-něco s knedlíkem a se zelím a ostatní si bral dnes na svačinu mezi chlebíky namazané ztuhlou vydušenou šťávouMimochodem-ta byla nejlepší.Teď jsem dotlačila do hlavy(včera jsem si ukradla do kelímku)
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...ale zase bude líp,neboj
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedalaale takovou"tlusťárnu"bych v papiňáku rozhodně nepřipravovala.To raději pomlít do sekanéTento kousek byl opravdu"masový"pěkně prorostlý,jen to chce v tom hrnci vážně neutopit ve vodě,dát těch 180-200ml,kůží dolů a ta je pak taková zlaťoučká,jako na té předposlední fotce po otevření hrnce
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíkyDíky Vám
9. 11. 2012 10:52
Bibinko, přestože nemůžu ten česnek, tak s tebou musím souhlasit Aničko, to opět nemá chybu
9. 11. 2012 10:47
Já teda nevím, ale spustit ráno PC, najet na první recept a ona to taková bůčková dobrota, to musí odnést chuťové buňky, které jsou mučený Tak máš Aničko 9.bod
9. 11. 2012 10:37
Tahle dietní bůčková dobrota vypadá opravdu dobře.To bude dobrá večeře.K tomu orosené s pěnou.Nevím jak vy,ale já dostal hlad.
9. 11. 2012 10:25
Bůček je zkrátka MASÍČKO. A tak jako Pipre ho zbožňuji i studený , trochu prochladlý v chladnici druhý den. Pěkně na prkýnku, hořčici, cibulku /může bejt modrá nebo bílá slaďoučká, taková co koušou rusové jako jabko- nečpí a jen se rozplývá - MŇAM./ Jinak bůček, vařenej nebo pečenej s bramborovým knedlem a zelíčko moravské nebo jihočeské je lahoda. Děda říkal "Vašku dej si s tou křupavou kůžičkou, ta je jako mandličky". +bodík 8
9. 11. 2012 09:58
Bůček jsem nejedla několik let. Mám ho ráda, ale už spíš zastudena. Kdysi jsem ho jídávala ve všech formách. Mńam, ikdyž nemůžu Ale i tak
9. 11. 2012 09:02
jen mi ukápla slinabůček miluju, ale v této době nesmím, ale bodík posílám+5
9. 11. 2012 01:51
8. 11. 2012 23:40
Aha, tak to je Aničko, to masíčko, co kouká u toho zelíčka?? U nás se ale bůček musí nechat řádně vypéci, aby se nám nezdál tlustý, my ho umíme jíst jen jako pečené kostky - ala moravský vrabec vypečený a to hodne dobře s kůrčickou, nesmí se nám třást na talíři, třeba jsi ho měla ale libovoučký, ale máš to jinak mńam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bůček v papiňáku bůčková pomazánka z papiňáku bůčková pomazánka v papiňáku vepřový bůček v papiňáku recept bucek z papinaku buckova pomazanka v tlakaci vepřový bůček v papináku pomazanka z bucku v tlakaci vareny bucek v papinaku pečený bůček v papiňáku papinák recepty jak spustit syrove veprove sadlo pikantní bůček zastudena búčková pomazánka papiňák bůčková pomazánka buckova v tlakaci veprovy bucek v tlakovem hrnci jak dlouho bucek v papiňáku buckova pastika v tlakaci jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci
Suroviny: bůček vepřový, tuk, cibule, česnek, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn čerstvý, kmín celý, masox, voda, sůl
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
14 názorů