Česko-moravský vrabec (sparrow)
Suroviny
Porce: ~6
Nutriční hodnoty
Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,91 g |
Tuky | 210,22 g |
Vláknina | 18,86 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zbytky masa, ze kterých nelze vyrobit plátek, dáme volně k balíčkům. Vůbec jim to nebude vadit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2017 10:05
Milan: váš vulgární komentář mažu.
28. 9. 2016 14:59
Výborný manzel se jen olizoval a ze to musim varit casteji
25. 4. 2014 19:41
vypadá to skvěle (y)
10. 11. 2012 14:25
nejlepší je z bůčku !
Izák asi viděl závitek - u vrabců netradiční - tak ho to tak popletlo; no pták jako pták, ať je to vrabčák nebo španělák.
jerry: Izák asi bude Moravák.
Ještě tu pastu od Jany R. dávám rozklikávací:
http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-ra...
Izák asi viděl závitek - u vrabců netradiční - tak ho to tak popletlo; no pták jako pták, ať je to vrabčák nebo španělák.
jerry: Izák asi bude Moravák.
Ještě tu pastu od Jany R. dávám rozklikávací:
http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-ra...
10. 11. 2012 11:55
Izák, ty jsi Čech? Pokud ano, tak jses opravdu D...l, pokud jses cizinec, tak se uč a nepovídej nesmysly!!! Mor. vrabec je odjakživa z , pro tebe asi necisteho, vepřového!!!
10. 11. 2012 11:43
Díky všem za uznání a bodíky, Elize a jardovi Kadicovi za empatie.
...někdo si tu cintá pentli.
...někdo si tu cintá pentli.
10. 11. 2012 11:29
Izak: ALESPOŇ být tebou se omluvim, takový kecaly z Prodane mám rád!!!!!
10. 11. 2012 10:33
Zajímavý název. Je to jistě chutné
10. 11. 2012 10:27
Krásný fotečky a další bodík
10. 11. 2012 08:24
Izak: Zdá se, že si tu někdo plete moravské vrabce se španělským ptáčkem... Lepší by bylo se seznámit s českou klasickou kuchyní a neplácat nesmysly.
10. 11. 2012 08:06
Nejaky vtip ???
Moravsky vrabec je z hoveziho, vzdy jen a pouze z hoveziho !
kokam zadne vejce, zadna okurcicka .... takhle nejak to vypada, kdyz moravskeho vrabce dela cech ... no to me uz definitivne utvrdilo ze delam dobre, ze jezdim na jidlo zasadne do SAPA.
Coz mi pripomina me problemy s restauracemi, ze si clovek da zizoto za 300kc v praglu, nekolikrat se pta, zda si rozumime, reknu jim jak se rizoto dela a co myslite ... donesou mi parboled ryzi paremzan mixly ementalem a do toho zadna cibilka, zadne vino a ani ten vyvar to nevidelo, natoz aby byla parmezanova omacka ... mel jsem hlad a ten s kym jsem tam sel je pry nejak znal, ale mel jsem 100 chuti jim to jit vratit ... no popravde mel jsem 100 chuti jit zastrelit toho deb* co si hraje na kuchare a jeste za to chce penize.
Takze ted vim, ze ani moravskeho vrabce si nemam v bohemii kupovat, protoze bych dostal veprove
Moravsky vrabec je z hoveziho, vzdy jen a pouze z hoveziho !
kokam zadne vejce, zadna okurcicka .... takhle nejak to vypada, kdyz moravskeho vrabce dela cech ... no to me uz definitivne utvrdilo ze delam dobre, ze jezdim na jidlo zasadne do SAPA.
Coz mi pripomina me problemy s restauracemi, ze si clovek da zizoto za 300kc v praglu, nekolikrat se pta, zda si rozumime, reknu jim jak se rizoto dela a co myslite ... donesou mi parboled ryzi paremzan mixly ementalem a do toho zadna cibilka, zadne vino a ani ten vyvar to nevidelo, natoz aby byla parmezanova omacka ... mel jsem hlad a ten s kym jsem tam sel je pry nejak znal, ale mel jsem 100 chuti jim to jit vratit ... no popravde mel jsem 100 chuti jit zastrelit toho deb* co si hraje na kuchare a jeste za to chce penize.
Takze ted vim, ze ani moravskeho vrabce si nemam v bohemii kupovat, protoze bych dostal veprove
10. 11. 2012 07:53
mám hlad, vypadá to luxusněěěěěěě
10. 11. 2012 00:51
9. 11. 2012 22:08
9. 11. 2012 18:50
vypadá to úžasně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 18 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 22 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 8 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 8 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 9 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 10 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec kluci v akci moravsky vrabec vepřový vrabec kluci v akci vepřový vrabec - nejlepší recept moravský vrabec se zelím video nejlepší moravský vrabec kluci v akci moravský brabec mor.vrabec moravky vrabec video recepty moravský vrabec recept na moravské vrabce česnekorajčatová směs šťáva k moravskému vrabci moravský vrabec recept moravský vrabec se zelím výborný moravský brabec video moravský vrabec recept video mor vrabec mor%vrabec zelí k moravskému vrabci
Suroviny: plecko vepřové, slanina uzená, cibule, česnek, sádlo, olej, pepř, kmín celý, sůl, jíška, párátka
Česko-moravský vrabec (sparrow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWok
24 názorů