Kedlubňáčci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,15 g |
Tuky | 16,09 g |
Vláknina | 59,25 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 145,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 19:50
Tajaja: Děkuji za fotečku
22. 4. 2013 18:28
Hm, jelikož znám tejajčine chutě , tak vyzkouším
22. 4. 2013 18:26
Tak som vyprázdnila zásoby, trocha údeného po vEľkej noci, kaleráb z pivnice a je to Veľmi dobré, stálo to za to státie pri sporáku Díky za recept
8. 12. 2012 01:50
zeleninove neznamenaji bezmase :)
7. 12. 2012 18:55
Tak to se ti moc omlouvám a jestli máš problém tak ho tam nedávej
22. 11. 2012 20:23
To zaradenie mi moc nepasuje Je tam údené mäso
22. 11. 2012 19:25
Já bych si je dala i teď na podzim
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 11 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 31 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 14 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Suroviny: kedlubna, brambory, maso uzené, vejce, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, olej
Kedlubňáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLpQ
7 názorů