Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika (játrový hřbet)

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 264 kJ /
2 692 kcal
Bílkoviny112,32 g
Tuky241,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 786 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy18,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše rozmixovat a nalít do vymazaného srnčího hřbetu (formy). Krok 2: Péct 3/4 hodiny.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika (játrový hřbet)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/007

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika (játrový hřbet)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/007

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ja som bielky vyšlahala do snehu a žĺtka vymiešala s maslom.Pridala som petržlen.vňať a je to pochúťka:-p:-p
Marti...a korenie len klasické čierne mleté;-)

Boubelindo, jaká chutnala paštika? Mně se zdá recept až příliš jednoduchý a jak tam není vyjmenované koření...tak jsem taková nedůvěřivá :-))

Zapsáno.Fajn a bez problému. +bodík

Paštiku jsem dělala úplně poprvé, takže pořádně nevím jak má vypadat. Až vychladne tak zkusím s chlebem.

Tématické fráze:
paštika podle polreicha, paštika z kuřecích jater podle polreicha, srnci pastika, paštika z divočáka recept, paštika z divočáka, paštika, pastika recept, forma na paštiku, paštika z jater divočáka, jelení paštika, domácí paštika z jehněčích jater, jehněčí paštika recept, jelení paštika recept, recept na játrovou paštiku s bůčkem, drůbeží paštika, srnčí paštika recept, domácí paštika z divočáka, paštika z jeleních jater, recept na paštiku, kuřecí paštika se šlehačkou

Suroviny:
játra vepřová, vejce, olej, šlehačka, sůl, vegeta

Přidat fotografie receptu