Žampiony " Wellington"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 001 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,77 g |
Tuky | 37,59 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 4,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to opravdu úžasná dobrota a dám ruku do ohně za to, že i zapřísáhlý masožravec si tuhle vegetariánskou dobroutu dá s velkou chutí. :-)
Samozřejmě druhům náplní se meze nekladou.
Apetit 10/2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 22:37
Tak to je luxus...a to jsem myslela, že už nejde nic vymyslet ...přidávám se k Alexiss.....bodík bez vyzkoušení ...zkouška bude ještě tento týden
28. 2. 2013 21:09
Jen se zakousnout..pekny receptik jako vzdy..
28. 2. 2013 20:05
Andy,já se z tebe zblázním,co fotka,to pastva pro oči.Supr
28. 2. 2013 19:19
Krásná kombinace chutí
28. 2. 2013 19:03
andrea: stejne nas strasi, jak brzy nasi stravou budou ruzni strevlici, larvy ci kobylky. Proti nim, cervik z hribku, bude naramna dobrota.
28. 2. 2013 19:01
Je to zase pecka. Zítra vyzkouším, "Portobella made in Kaufland" máme. Foto je zase a opět tak nádherné.
28. 2. 2013 18:38
Vladimíra:Žampiony ano, ale na hřiby můžeme vyrazit, až porostou
28. 2. 2013 18:30
1974andrea:
U Vás nedostať šampiňóny celý rok v obchode?
U Vás nedostať šampiňóny celý rok v obchode?
28. 2. 2013 18:05
Tak to musí být opravdu mňamka,hned bych si dala
28. 2. 2013 17:11
Bibinka:Bibi, já to tam píšu, že nejlepší jsou Portobello, to jsou ty hnědé velké
28. 2. 2013 17:08
1974andrea:Andrejko, taky dělám plněný a všelijak, ale takto v tom listovém těstě je to prima vychytávka. Mohly by se použít i ty hnědé žampiony, ty jsou větší
Zjišťuju, že v tom Apetitu jsou bezva recepty a tobě dávám 9.bod
Zjišťuju, že v tom Apetitu jsou bezva recepty a tobě dávám 9.bod
28. 2. 2013 16:31
Jitkas:No jo, ale to až porostou Ale jak zjistit pak, jestli není prolezlej červíkama, když musí být klobouk celý A nebo rovnou s proteinama
28. 2. 2013 16:25
Máš moc hezky popsaný a nafocený postup . Moc bychom si pochutnali
28. 2. 2013 16:23
bravo, Andrej hned, co koupím óbr šampiňóón
28. 2. 2013 16:23
Musi to byt opravdova chutovka. Kdyz si to predtavim s hlavickou praveho hribku, toz nemam slov.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žampion hnědé žampiony recepty hnědé žampiony žampiony nejlepší recept žampion hnědý hnědé žampiony recept velinktn co jsou hnědé žampiony panenka wellington se špenátem žampiony hnědé hnědý žampion panenka velinktn velké žampiony vepřová panenka velington žampion hnědý recept veprova panenka velinktn nejlepší recepty z žampionů žampiony welington žampiony recepty zampiony recept
Suroviny: žampióny, špenát baby, sýr niva, cibule šalotka, česnek, tymián čerstvý, těsto listové, vejce, sůl, olej
Žampiony " Wellington"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVxp
35 názorů