Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony " Wellington"

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2013 14:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 001 kJ / 478 kcal
Bílkoviny30,77 g
Tuky37,59 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,21 g
Sacharidy4,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to opravdu úžasná dobrota a dám ruku do ohně za to, že i zapřísáhlý masožravec si tuhle vegetariánskou dobroutu dá s velkou chutí. :-)

Samozřejmě druhům náplní se meze nekladou.

Apetit 10/2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aaura aaura

28. 2. 2013 22:37

Tak to je luxus...a to jsem myslela, že už nejde nic vymyslet :-))...přidávám se k Alexiss.....bodík bez vyzkoušení :yes:...zkouška bude ještě tento týden :-p

aisha

28. 2. 2013 21:09

Jen se zakousnout..pekny receptik jako vzdy..:yes::yes:

mimosa mimosa

28. 2. 2013 20:05

Andy,já se z tebe zblázním:-O,co fotka,to pastva pro oči.Supr:yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

28. 2. 2013 19:19

Krásná kombinace chutí :-p:yes:

Jitkas

28. 2. 2013 19:03

andrea: stejne nas strasi, jak brzy nasi stravou budou ruzni strevlici, larvy ci kobylky. Proti nim, cervik z hribku, bude naramna dobrota.

olahok

28. 2. 2013 19:01

Je to zase pecka. Zítra vyzkouším, "Portobella made in Kaufland" máme. Foto je zase a opět tak nádherné.:yes::yes::yes::-K:-K

1974andrea 1974andrea

28. 2. 2013 18:38

Vladimíra:Žampiony ano, ale na hřiby můžeme vyrazit, až porostou;-)

Vladimíra

28. 2. 2013 18:30

1974andrea:

U Vás nedostať šampiňóny celý rok v obchode?

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 2. 2013 18:05

Tak to musí být opravdu mňamka,hned bych si dala:-p;-):yes:

1974andrea 1974andrea

28. 2. 2013 17:11

Bibinka:Bibi, já to tam píšu, že nejlepší jsou Portobello, to jsou ty hnědé velké;-)

Bibinka Bibinka

28. 2. 2013 17:08

1974andrea:Andrejko, taky dělám plněný a všelijak, ale takto v tom listovém těstě je to prima vychytávka. Mohly by se použít i ty hnědé žampiony, ty jsou větší;-)
Zjišťuju, že v tom Apetitu jsou bezva recepty:yes: a tobě dávám 9.bod:yes:

1974andrea 1974andrea

28. 2. 2013 16:31

Jitkas:No jo, ale to až porostou;-) Ale jak zjistit pak, jestli není prolezlej červíkama, když musí být klobouk celý:-/ A nebo rovnou s proteinama:-D

jirholu jirholu

28. 2. 2013 16:25

Máš moc hezky popsaný a nafocený postup ;-):yes:. Moc bychom si pochutnali :-p:-p:yes:

rebeka rebeka

28. 2. 2013 16:23

bravo, Andrej:yes::yes: hned, co koupím óbr šampiňóón:-D:-D:yes:

Jitkas

28. 2. 2013 16:23

Musi to byt opravdova chutovka. Kdyz si to predtavim s hlavickou praveho hribku, toz nemam slov.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampion hnědé žampiony recepty hnědé žampiony žampiony nejlepší recept žampion hnědý hnědé žampiony recept velinktn co jsou hnědé žampiony panenka wellington se špenátem žampiony hnědé hnědý žampion panenka velinktn velké žampiony vepřová panenka velington žampion hnědý recept veprova panenka velinktn nejlepší recepty z žampionů žampiony welington žampiony recepty zampiony recept

Suroviny: žampióny, špenát baby, sýr niva, cibule šalotka, česnek, tymián čerstvý, těsto listové, vejce, sůl, olej

TopRecepty.cz

Žampiony " Wellington"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVxp