Brambory s olivami a fazolkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 869 kJ / 3 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,59 g |
Tuky | 222,78 g |
Vláknina | 60,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 202,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2013 21:00
6. 6. 2013 16:45
10. 3. 2013 12:49
10. 3. 2013 12:37
10. 3. 2013 12:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 21 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 44 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: brambory s olivami brambory s olivama sosy z kaparu sosy s kapary brambory s fazolkou zelené olivy s brambory - recept brambory a fazolky
Suroviny: brambory typ a, olivy zelené, olivy černé bez pecky, fazolky zelené, fazolky žluté, cibule červená, kapary, pasta sardelová, cibule šalotka, olej, ocet vinný, majoránka
Brambory s olivami a fazolkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJDj
5 názorů