Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krém z medvědího česneku s václavkami

V této krémové polévce spojíme dvě delikátní suroviny - aromatický svěží medvědí česnek a václavky, které máme od podzimu zamrazené. Výrazné chutě na závěr zjemníme smetanou a můžeme podávat.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

12. 3. 2013 19:01

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 332 kJ / 1 035 kcal
Bílkoviny25,69 g
Tuky82,78 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy39,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

12. 3. 2013 19:10

No jasne, velkopestirna vaclavek a lany medvediho cesneku byly spojeny a toto je vysledek-krasna polevka a ta barvicka!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z medvědího česneku jak poznam medvedi cesnek co s václavkami medvědi česnek jak poznám medvědí česnek krém medvědí česnek recepty recepty s medvědího česneku krem z medvedi cesneku chute po cesneku medvědí česnek hořká chuť recepty cesneku medvediho cesnek medvedi krem medvědí krém recepty z medvědího česneku recept medvědího česneku medvědí česnek recepty recept medvedi cesnek recept krém s medvědím česnekem

Suroviny: cibule, olej, brambory, vývar masový, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, list medvědího česneku, smetana ke šlehání, houby václavky

TopRecepty.cz

Krém z medvědího česneku s václavkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJDR