Hovězí svíčková v kastrole i pro začátečníky
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 522 kJ / 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,23 g |
Tuky | 42,61 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 884 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 35,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 18:00
Za mě to je super recept, syn si přidal 2x, takže úspěch byl Děkuji Fotka nic moc no, ale přidat jsem ji musela
2. 4. 2013 08:02
zajímavé
1. 4. 2013 13:07
Pazderko, kolik kuchařek, tolik různých svíčkových omáček a každý má rád jinou a jinak dělanou, hlavně však tu svou
Jelikož jsi jí sem dala pro začátečníky, tak pro ty je jednoduchá. Dávám ti toho 1.boda
Jelikož jsi jí sem dala pro začátečníky, tak pro ty je jednoduchá. Dávám ti toho 1.boda
1. 4. 2013 10:19
TAkhle v kastrolu dělám třeba srdíčka na smetaně , anebo vepřovou plec. Ale hovězí svíčková patří do trouby a předem naložit
1. 4. 2013 08:49
Tak to jste toho moc nejedla !
1. 4. 2013 08:14
Postupů na svíčkovou je více a dovoluji si přidat jednu moji zkušenost a ta je v opečení nastrouhané zeleniny spolu předem orestovanou cibulkou.Svíčková omáčka dostane tu svoji typickou vůni.Také je třeba maso protknout uzenou slaninou a vše péct v troubě.Vyzkoušejte a uvidíte,že výborná chuť a kvalita bude úplně někde jinde .
1. 4. 2013 04:52
Opravte prosím termín kvásek - ten se dělá zásadně z droždí a je to opravdu matoucí termín. Vařit zeleninu 1,5 hodiny je podle mě moc, ale proti gustu....
1. 4. 2013 00:01
No, já zase svíčkovou vždy nakládám na několik dnů a zásadně peču v troubě nebo poslední dobou v pomalém hrnci. Každý má ten svůj oblíbený recept)
Tento jednoduchý recept si určitě najde své příznivce a zcela jistě chutná výborně.
Tento jednoduchý recept si určitě najde své příznivce a zcela jistě chutná výborně.
31. 3. 2013 23:33
Dobrý a jednoduchý recept, zvládne ho i začátečník. Jen si dovolím podotknout, že napsat kvásek = hl.mouka+voda nebo mléko je pro nezkušené kuchaře matoucí. Znají ten termín z přípravy kynutého pečiva nebo chleba, a to jsou úplně odlišné kulinářské záležitosti. To,co máte na mysli, se jmenuje zátřepka nebo záklechtka, když si to budou chtít najít v nějaké kuchařce.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty svíčková hovězí hovězí svíčková recepty recepty hovězí svíčková hovězí svíčková recept hovezi svickova hovězí svíčková v troubě svičkova hovězi recepty z hovezi svickove hovezí maso na svíčkovou svíčková v troubě nebo v hrnci hovězí svíčková recept hovězí svíčková maso recepty svíčková pro začátečníky čína z hovězí svíčkové svickova z hoveziho masa svíčková dělaná v troubě svíčková omáčka pro začátečníky svíčková z hovězích plátků svíčková z hovězího vaříme z hovězí svíčkové
Suroviny: plátek hovězí, sůl, olej, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, cukr, šťáva citronová, ocet, hořčice plnotučná, mrkev, petržel, celer, smetana sladká
Hovězí svíčková v kastrole i pro začátečníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGVE
9 názorů