Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2022 09:33
miluji krevety, maso i zeleninu smaženou v tempuře, je to skvělé
3. 5. 2013 07:38
Moc se mi líbí Eli, garantuju Ti, že na na ohřátí na druhý den by nezbylo
1. 5. 2013 23:28
Těší mě, že se recept líbí a zájemcům o realizaci doporučuji nenechávat na ohřátí na druhý den, protože krustička má tendenci tvrdnout a vysychat. Nejlepší je usmažitprávě takové množství, které se ihned sní.
1. 5. 2013 19:50
Filé moc nekupuji, hlavně z důvodu, že se na něm žádná krusta neudrží, tohle bych ale ráda zkusila, moc pěkný a lákavý recept, fotky jsou moc lákavé
1. 5. 2013 19:23
V tempura těstíčku jsem zatím smažila jen kuře a bylo výborné. Zkusím i rybku
1. 5. 2013 19:15
Určitě by mně moc chutnalo
1. 5. 2013 18:39
Eliza: pošlu, jak udělám
1. 5. 2013 18:12
Děkuji za komentáře.
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
1. 5. 2013 17:53
Tak na tento recept jsem se připravovala Eli, ale udělám také, mám někde něco vystřiženého z malých kartiček receptů Světa ženy, takže perlivá voda čeká už dlouho a rybka je v mrazák, paráda, máš to moc pěkné
1. 5. 2013 17:47
Krásné - asi treska, že
1. 5. 2013 17:26
Ho ho hó, to jsou ale půvabná soustečka +1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 2 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 9 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 16 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 19 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 19 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: rybí filé v těstíčku filé v těstíčku tempura recept křupavé těstíčko těstíčko na filé rybi file recepty mouka tempura rybí filé recepty v těstíčku recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku těstíčko z rýžové mouky recepty z rybího filé křupavá krusta treska v tempuře testíčko z kukuřičné mouky tempura rybí filé jak se dělá tempura krusta na filé tempura recepty těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny: filet rybí, pepř bílý, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, mouka kukuřičná, mouka rýžová, sůl mořská, voda minerální, olej
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
11 názorů