Křenova omáčka zo zasmašky
Suroviny
Porce: 4- 6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,65 g |
Tuky | 28,74 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 57,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
hustotu omacky je tažko odhadnut tak ak je moc husta mozeme pridat trocha mlieka a ak je riedka pridame jišku alebo spravime zatriepku s mlieka a muky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2013 11:05
rebeka3: Mne nie je jedno, ako vyzerá niečo, čo zverejním. Aj tým si vytváram obraz o sebe. Nech sa ti darí!
25. 7. 2013 08:38
Je mi jedno ako to vyzera. S tou mukou to mam od svokry ona to tak dela. Mlieko ma nenapadlo aĺe mozem skusit. Predsa sa len ucim!
24. 7. 2013 22:47
Dělat základ na bílou omáčku z oleje, mouky a VODY je hrozné. Jak už tu někdo psal, bešamel je to pravé. Takže místo vody mléko !!!
24. 7. 2013 22:31
rebeka3: Ak máš problémy s pravopisom, určite ti s tým niekto pomôže (rád) pred pridaním receptu. Aby to nevyzeralo, ako to vyzerá teraz...
24. 7. 2013 21:09
Vsetci riesia pravopis...nieje to nahodou stranka o receptoch?nie sme na hodine jazyka!
24. 7. 2013 19:50
rebeka3-nerada sa vyjadrujem k pravopisu inych .ale ked uz pises slovensky,tak pis slovensky a kaz aj slovencinu aj cestinu,kto chce porozumie aj slovensky kto nie bohuzial,k tej zasmaske len tolko ze po slovensky je to zasmazka a po cesky jiska
20. 6. 2013 10:43
Udivila mne ta sekaná,ale proč né!
20. 6. 2013 10:18
Tlachapoud:
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?
20. 6. 2013 10:18
Jana Mašindová:
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...
20. 6. 2013 09:37
Prosím, dbejte jazyka! To, co se smaží, nemůže býti "zásmaška".
19. 6. 2013 22:17
Základ z jíšky a mléka - bešamel. Dělám takto koprovku i křenovou již léta.
19. 6. 2013 13:42
19. 6. 2013 12:06
Dělám v podstatě stejně, akorát místo vody dávám mléko a křen dávám až ke konci vaření, tak na poslední minutku, aby se nevyvařila jeho chuť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: křenová omáčka křenová omáčka recept recept na křenovou omáčku omáčky recepty krenovy besamel top recepty křenova omáčka krenov a omacka krenov:-) a omacka křenov omačka recept křenová omáčka omáčky recepty obrázky křenová omáčka recepty pravopis po hustu recept na křenov omačku omáčky bez smotany recept omáčky koprová recepty z kuřecího masa minutky
Suroviny: křen strouhaný, smetana 12%, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr, sůl, ocet, olej, voda
Křenova omáčka zo zasmašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXq2
13 názorů