Jemný bramborový krém s liškami a slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 525 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,29 g |
Tuky | 69,03 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 97 mg |
Sodík | 887 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 88,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá rád nebo nemůže slaninu, může ji vynechat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2013 21:03
11. 7. 2013 21:01
11. 7. 2013 20:39
10. 7. 2013 21:32
10. 7. 2013 21:02
10. 7. 2013 20:41
10. 7. 2013 20:40
10. 7. 2013 20:16
10. 7. 2013 18:24
10. 7. 2013 17:51
10. 7. 2013 17:47
10. 7. 2013 17:29
Maruško a ještě líp navařeno i nafocenomňam
10. 7. 2013 16:05
10. 7. 2013 15:49
Vaše varování beru vážně a přísahám, že už nemám ani lištičku, ale doufám, že ještě nějaké najdu
špagi - určitě by to bylo dobré i s jinými houbami, ale lišky jsou lišky
10. 7. 2013 15:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Další recepty
Tématické fráze: krém z lišek krém z lišek recept lišky krém recept na krém z lišek polévka z lišek ze slaninou polévka bramborový krém s liškami bramborovy krém s tymianem bramborový krém s opečenou slaninou polévka bramborový krém a liškami lišky se slaninou krém lisek polevka jemny bramborovy krem
Suroviny: brambory, houby lišky, smetana, slanina anglická, vývar, máslo, sůl, petrželka
Jemný bramborový krém s liškami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXwQ
17 názorů