Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 3,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Grilovací pánev opravdu nezahálí:-)a já se budu snažit o další nové experimenty.Naštěstí to má u nás kdo jíst:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2013 14:19
Joskob:
16. 7. 2013 21:55
12. 7. 2013 20:54
Bibinka:Bibinko,ono to není ani poznat,že je to lilekJe to celkem tenký plátek a to maso to přebije
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
11. 7. 2013 14:43
Anna Kocikova:Aninko, bezvadné špízy a i když lilek není u nás nijak oblíben, tak takto by mi to chutnalo i s ním, třeba bychom se ho naučili jíst Dávám 15.boda
11. 7. 2013 12:01
joj to se ti povedlo
11. 7. 2013 09:28
Aničko, to musí být dobroučké To je dobrý nápad, nekrájet suroviny na kostky, ale navlnit je na jehlu. Rozhodně to vyzkouším
11. 7. 2013 06:47
+12 Aničko náááááádhera
10. 7. 2013 20:51
Cokoli na špejli můžu. Máš to krásné, Aničko, takže bodík!
10. 7. 2013 20:50
Anna Kocikova: Hezké Jen bych se v tom vedru bála bakterií, když to má stát 24 hodin na lince. Aby Ti to rovnou i neodlezlo
10. 7. 2013 20:39
moc hezké, Ann
10. 7. 2013 20:27
danielle72:Danielko,už mám naloženo na tohlehttp://www.toprecepty.cz/recept/30698-olomoucka-sm...ale tu Tvou udělám taky
Aninko-děkuji Ti
Aninko-děkuji Ti
10. 7. 2013 20:24
no toto..já se tady cpu chlebem lehce postrašeným sekanou a tady je hostina.. kráása
10. 7. 2013 20:23
Anna Kocikova: Andulko - doporučuji nakrájet nadrobno a naložit do šlehačky, budeš mít báječnou pomazánku. Já měla taky syrečky navíc, dala jsem je na mrazák a šlo to.
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
10. 7. 2013 20:15
Děvčata-díky všem za moc milé komentářeu některých jsem se s chutí zasmála
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
10. 7. 2013 20:10
Jojo, to vidím, že u tebe pánev nezahálí. Na špízy jsem lilek ještě nepoužila. Co není, může být, ale mám období temna!. Tobě PLUS
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 55 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: špíz s lilkem špízy s lilkem spiz se zampiony ražničí s lilkem špiz kuřecí špíz s lilkem špízy se žampióny kuřecí maso s lilkem spiz lilek razničí z kurecího kuřecí ražničí recepty kuřecí špízy lilek na spizu spizy lilek špíz z lilku adzika spiz kuřecí špíz se žampionama lilek špízy kuřecí maso z lilkem a žampiony aztécké kuřecí nudličky
Suroviny: prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej,
Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK0K
19 názorů