Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 020 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,80 g |
| Tuky | 15,40 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáčku dáme maso, nakrájené na kostky, osolíme očesnekujeme, pak dáme vrstvu pokrájených rajčat na čtvrtky, nakrájený lilek na proužky, rozlámané fazolové lusky, a pokrájené papriky. Vše ještě dochutíme solí a česnekem.
Krok 2: Pekáček si ovážeme navlhčeným pergamenovým papírem, na 3 místech propíchneme špejlí, aby mohla unikat pára a dáme péct do středně vyhřáté trouby a péčeme doměkka asi 1 hodinu.
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský lonac
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR15
Moje poznámka
Balkánský lonac
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR15
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 7 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 7 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 5 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 5 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 5 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 5 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 6 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 6 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 6 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 6 hodinami
Tématické fráze:
balkánská kuchyně recepty,
balkánské jídlo,
balkánské recepty,
recepty balkánské kuchyně,
veprovy krk,
balkánský hrnec,
balkánské maso,
balkanske rezy,
fazolove lusky s veprovym masem,
fazolové lusky s masem,
vepřové přední,
balkánská kuchyně,
chorvatska kucharka,
balkánské jídla,
vepřové po balkánsku,
vepřové přední recepty,
balkánské řezy recept,
balkánské fazole,
veprovy lonac,
vyborne veprove maso
Suroviny:
maso vepřové,
rajče,
lusky fazolové,
paprika čerstvá červená,
lilek,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (10)