Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 020 kJ / 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,80 g |
Tuky | 15,40 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský lonac
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR15
Moje poznámka
Balkánský lonac
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR15
Nejnovější recepty
Buchta z dýně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kousky na slanině a kapustičkách
Přidáno před 17 hodinami
Štěpánská vepřová roláda
Přidáno 28. 11. 2024 20:01
Nadýchané mléčné kynuté houstičky
Přidáno 28. 11. 2024 14:45
Zimní salát s mrkví a ořechy
Přidáno 28. 11. 2024 14:00
Marmeláda z mochyně
Přidáno 28. 11. 2024 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Vánoce, Vánoce přicházejí… Připravte se na sváteční stolování
Z jaké mouky upéct linecké cukroví? Jen jedna zajistí, že budou srdíčka či kolečka krásně křehká a jemná
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
janpoho před 3 hodinami
Stroganoff podle dědy šéfkuchaře
lunav1 před 5 hodinami
Bábovka z podmáslí
Himbere před 7 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
kahus308 před 7 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 8 hodinami
Tarhoňa se slaninou, žampiony a sušenými rajčaty
Lucie1001 před 10 hodinami
Zasněžené staročeské pracny
IVTa1 před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Krize před 14 hodinami
Krůtí sádlo a škvarky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
arabam před 15 hodinami
Tématické fráze:
balkánská kuchyně recepty,
balkánské jídlo,
balkánské recepty,
recepty balkánské kuchyně,
veprovy krk,
balkánský hrnec,
balkánské maso,
balkanske rezy,
fazolove lusky s veprovym masem,
fazolové lusky s masem,
vepřové přední,
balkánská kuchyně,
chorvatska kucharka,
balkánské jídla,
vepřové po balkánsku,
vepřové přední recepty,
balkánské řezy recept,
balkánské fazole,
veprovy lonac,
vyborne veprove maso
Suroviny:
maso vepřové,
rajče,
lusky fazolové,
paprika čerstvá červená,
lilek,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (9)