Jablkový salám
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 596 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 133,97 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 508,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2020 19:11
tejaja: To neponáhľa, mám to vo fólii, takže fóliu prepichnem, nech sa prebytok vody odparí. Dala som do špajze ! Uvidíme, aké to bude.
14. 11. 2020 15:47
Veronika.Hrozna: Môžeš aj skôr, závisí to od toho, ako si vyvarila jablká, či bola zmes dostatočne hustá. Na skúšku otvor po niekoľkých dňoch a vyskúšaj, či sa už dá krájať.
14. 11. 2020 14:07
tejaja: Ja som urobila teraz! Musim cakat 10 dni. Mozem nechat v spajzi?
23. 12. 2014 09:11
Hedwika: Asi boli šťavnatejšie jablká, v takom prípade treba dodaď orechy, aby sa masa zahustila viac. Alebo viac vydusiř jablká. Ale aj guličky sú super nápad.
22. 12. 2014 23:16
skvělý recept, který měl v loňském roce velký úspěch. Letos jsem chtěla zopakovat, ale válečky zůstaly měkké a krájet by se nedaly. Udělala jsem z toho kuličky obalené v kokosu a vypadá to, ze se vánoc nedožijí.
18. 12. 2013 17:06
AniCiz: Anička, teším sa, že sa podarilo ( aj s úpravou )
18. 12. 2013 12:19
Terezko,děkuji za tento skvělý recept.jak víš,dělala jsem s tím další věci,ale už jsem dnes nevydržela a ochutnala....skvělá chuť..
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
(špatně jsem četla recept a směs byla řidší,proto jsem dosušovala už v kokosu obalené na alobalu v troubě)
17. 12. 2013 22:56
Včera jsem vyrobila. Vypadá to . Rozdělila jsem na dva kousky. První rozřežu po osmi dnech, snad to bude stačit a další podle úspěšnosti. Předokládám Bodík +
16. 12. 2013 00:59
No, taky jsi to mohla dát dříve! Já už nechci nic dělat, co se cukroví týká, ale tohle si uložím na jinou příležitost
15. 12. 2013 21:14
Tak to je zajímavá doborota Já už letos ne, ale ukládám
15. 12. 2013 21:04
hosta: nie môžeš ich olúpať, ak je šupka zlá, ono je tá šupka hlavnme kvôli tomu, že tesne pod ňou je veľa pekntínu, ktorý to zahusťuje. Alebo môžeš nelúpať a potom prepasírovať cez sito, asi by to bolo lepšie. Najdôležitejšie je to úplne vydusiť, nenechať tam nič vody, preto sa jablká nepodlievajú, oni hneď na teple mäknú a púšťajú šťavu.
15. 12. 2013 20:52
tejaja: taky mě to láká, zkusím z poloviční dávky. A Teri - musí ta jablka být neloupaná? mám koženou renetu, má zatím dost tuhé a silné slupky. nebo nastrouhat?
15. 12. 2013 20:42
yanull: Janka, môžu byť aj šťavnaté jablká, len je dôležité to skutočne úplne vydusiť, aby to bolo veľmi husté, aby sa všetka voda odparila. Ak by sa ti aj tak zdala masa riedka, tak zahusti rozmixovanými piškotami alebo pridaj trocha orechov, ale keď to skutočne dokonale vydusíš, tak to nemusí byť. Musíš mať tak hustú kašu, že sa bude ťažko miešať.
15. 12. 2013 20:38
evžen: recept je ve slovenštině hahaha
15. 12. 2013 20:23
Píš se lžíce neee lyžice :D:D:D:D hahahahahaa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 29 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 59 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: jablkový salám jablečný salám jablkové cukroví nepečený jablečný salám jablkový nepečený salám recept na jablkový salám nepečený jablkový salám vydrží paprikový salám jaablkový salám jablkove salam cukroví jablkový salám vanocni jablecny salam jablečný salám s ořechy jeblečný salám cukroví s jablky ovocny salam z jablek a orech jabkový salám jablka obalené v kokosu salám z jablek a ořechy jak dlouho vydrží salám v lednici
Suroviny: jablko, šťáva citronová, cukr, ořechy mleté, rozinky, ovoce kandované, kokos strouhaný
Jablkový salám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDPw
21 názorů