Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 872 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,93 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.mlsoty.estranky.cz/
Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2014 14:15
janatka: Díky za vyzkoušení receptu i pěknou fotku
28. 3. 2014 13:57
Bohužel šalotku jsem neměla,byla tedy obyčejná cibule,žampióny taky ne,tak jsem dala lišky.Na masíčko mi stačily v troubě jen 2 hoďky.Krásné to vonělo po bytě.Dělala jsem z kližky!!Domácí těstovinky pro nás,pro manžu jasmínová rýže.
30. 1. 2014 18:53
Zdeňka Loucká: Mám velkou radost, děkuji
30. 1. 2014 18:35
Dnes jsem vařila a je to vynikající záležitost, chválím
24. 1. 2014 20:20
Něco úžasného...
21. 1. 2014 19:58
Lucas: Tak to mám velikou radost, díky
21. 1. 2014 18:51
moje kuchařské umění je řekněme dost špatné ale dle postupu jsem vše řekl bych až moc jednoduše zvládl a všem chutnalo...doporučuji je to skvělý recept na večeři když chcete potěšit protějšek určitě budete mít velký uspěch
16. 1. 2014 18:59
Jaruško, jedním slovem - krása
16. 1. 2014 17:59
Krásný recept
16. 1. 2014 14:10
Úžasná záležitost
16. 1. 2014 13:01
Martina: Nejsem zvyklá na tolik chvály, ale moc děkuju, jste milá Pokud budete dělat, dejte prosím vědět, zda chutnalo
16. 1. 2014 12:57
Tedy to je nádhera Dobrota a ještě krásné foto
O víkendu udělám v pomaláči
Žížalo, smekám před Vámi
O víkendu udělám v pomaláči
Žížalo, smekám před Vámi
16. 1. 2014 12:46
rozmarynaH:Eliška Havelková: Děkuji
Mám radost, že se recept líbí
Mám radost, že se recept líbí
16. 1. 2014 12:45
Bibinka: Děkuji za pochvalu, ani jsi nedodala, že na vás je tam málo šťávičky Tu si můžeš přidělat, nám to chutnalo takhle
16. 1. 2014 12:00
zizala: Dík, to je přesně on, už si ho jdu objednat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpv2
37 názorů