Vepřové karé s čabajkovým středem
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
Tuky | 43,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2014 21:41
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
16. 2. 2014 21:28
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když U nás na Moravě všem výborným klobáskám z Maďarska říkáme "čabajka"
16. 2. 2014 21:14
16. 2. 2014 21:10
16. 2. 2014 20:55
8. 2. 2014 22:38
8. 2. 2014 22:10
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
8. 2. 2014 21:55
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka ,to je jiná ,vždycky je u mně v mrazáku ,proto jsem mohla ofotit a doptat se!
8. 2. 2014 21:28
8. 2. 2014 21:20
8. 2. 2014 21:10
8. 2. 2014 20:52
8. 2. 2014 12:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 16 minutami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 21 minutami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 21 minutami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 34 minutami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 47 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 50 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 55 minutami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 1 hodinou
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: hovězí karé madarská čabajka recept vepřové karé vepřové karé vcelku jak upravit vepřové karé gyulai kolbász jak vařit? čabajka originální recept vepřové karé v pomalém hrnci čabajská klobása domácí výroba gyulai kolbasz maďarské vepřové karé uzene veprove kare karé vepřové po maďarsko gyulai vepřová roláda pultovni prodej čabajka originál csabai klobása gyulai vařit vepřové kare wikipedie top recepty na vepřové karé čabajka gyuila
Suroviny: pečeně vepřová, čabajka, cibule, slanina uzená, vývar masový, pepř černý, olej slunečnicový, koření nové koření, pepř, sůl, jíška máslová
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
13 názorů