Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Filování je zkrácený termín pro filírování, což je krájení na řezy, používá se zejména u vařeného, pečeného nebo grilovaného masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2014 19:58
10. 2. 2014 13:36
10. 2. 2014 11:22
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
10. 2. 2014 01:55
9. 2. 2014 20:41
9. 2. 2014 19:53
9. 2. 2014 19:46
9. 2. 2014 19:39
9. 2. 2014 19:11
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok )
9. 2. 2014 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 27 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 4 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: vepřové palce palce z vepřové panenky recept vepřový palec veprove palce recept vepřové palce recepty filované maso vepřové plátky s bramborem na smetaně filírovaní co je filírovaní palce z vepřové panenky-recept vepřový palec recept recept vepřové palce vepřové a brambory recept jak pripravit veprove palce palce z panenky top recepty vepřové palce recept na vepřové palce vepřové plátky s brambory na smetané vepřový palec z panenky palce z vepřové panenky
Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, máslo
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
10 názorů