Filírované kachní prsíčko s višňovou omáčkou a bramborovým fondantem
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 349 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 47,50 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2022 09:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 15 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 35 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: prsa kachní, sůl, sůl, pepř, brambory, máslo, olej, tymián čerstvý, sůl, pepř, kompot višňový, máslo, cukr třtinový, víno červené, skořice mletá, zázvor mletý, škrob bramborový
Filírované kachní prsíčko s višňovou omáčkou a bramborovým fondantem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljJJ
1 názor