Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
Tuky | 80,99 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 97,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2016 00:51
29. 6. 2016 11:26
Si myslím, že u spagetka: to není ironie a pokud ano, tak to hodnotím
spagetka:
No vidíte, že to jde
Chtěl jsem vás požádat, že abyste specifikovala "čerstvý jazyk" ale nakonec jste se toho dobrala sama... Bych to ještě poněkud precizoval: čerstvý = syrový, že
Pokud vám to nebude proti srsti, navrhuji tuto "plodnou" debatu smáznout...
29. 6. 2016 10:06
29. 6. 2016 09:47
29. 6. 2016 09:45
29. 6. 2016 09:36
29. 6. 2016 09:33
29. 6. 2016 09:29
29. 6. 2016 09:25
29. 6. 2016 09:20
29. 6. 2016 09:17
29. 6. 2016 09:09
spagetka: Zdali už někdo zkoušel loupat syrový jazyk
29. 6. 2016 08:36
29. 6. 2016 08:29
28. 6. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 38 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 41 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší uzený hovězí jazyk jak oloupat uzený jazyk hovězí jazyk se sójovou omáčkou loupani uzeneho jazyka jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk jak loupat uzený jazyka omáčka na uzený jazyk uzený jazyk jak povařit uzený jazyk uzeny jazyk oloupat uzený jazyk doba vaření uzený jazyk, recept uzený jazyk top recepty doba varu hovězího uzeného jazyka recepty uzené mandlemi hovězí s mandlovou omackou uzeny hovezi jazyk loupání jak vařit uzený jazyk top uzený jazyk kdy oloupat uzený jazyk
Suroviny: jazyk hovězí uzený, smetana, máslo, mouka hladká, vývar masový, mandle, křen, cukr, šťáva citronová, sůl
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
27 názorů