Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,19 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,49 g |
Sacharidy | 71,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Touto úpravou dostane jazyk jinou a lepší chuť.
Servírujeme s bramborem, nebo i s knedlíkem.
Jako ozdobu můžeme také použít pár celerových chipsů, usmažených na oleji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2018 15:56
3. 4. 2018 18:57
3. 4. 2018 16:36
3. 4. 2018 14:45
3. 4. 2018 09:56
2. 4. 2018 22:28
2. 4. 2018 22:15
2. 4. 2018 21:17
2. 4. 2018 21:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 29 sekundami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 41 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 44 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 44 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
V čem a jak opékat toustový chléb. Poradíme začátečníkům
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Další recepty
Tématické fráze: uzený hovězí jazyk recept uzený hovězí jazyk recepty uzený hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty hovězí jazyk uzený jazyk recept hovězí jazyk recept v sojové omáčce uzený jazyk hovězí uzeny jazyk omáčka demi-glacé hovězí jazyk s černou omáčkou uzeny hovezi jazy na omacku omacka demi glace uzený jazyk s omackou pokrmy z uzeného jazyka hovězí jazyk, recept recept z hovezího uzený jazyk omacky recept na hovězí jazyk
Suroviny: jazyk uzený, celer, smetana na vaření, sůl, pepř bílý, kečup sladký, omáčka sojová, cukr třtinový, omáčka chilli, česnek, demi glace, škrob kukuřičný, sůl, pepř, voda, brokolice
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AG89
9 názorů