Kotleta plněná alpským špekem
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,96 g |
Tuky | 248,84 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 4,47 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
alpský špek (Tiroler speck) - 250 g - 4 Eura
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 18:56
17. 3. 2014 22:16
To je přímo výstavní papání ...nádhera na pohled a jistě i chuťový zážitek
17. 3. 2014 15:27
Krásný recept
15. 3. 2014 11:17
Colombo65:Moudřejší ustoupí
Colombo65:
Colombo65:
15. 3. 2014 11:12
Colombo65: To není špatný řešení.
15. 3. 2014 11:02
.... snad tím, že jsem recept přejmenoval "pokec" ukončím a přeji všem co jsem udělal radost hezký den
15. 3. 2014 08:46
jana: Jsem ráda, že tyhle jazykové lapsy ještě občas někoho praští do oka. Ty ostatní je totiž mimoděk přijmou a příště už jinak tyrolský špek, ale myslím že i pojem Tyrolsko (chybně Tirolsko) psát nebudou. Bohužel totéž se stalo i autorovi receptu. Viděl tenhle pojem chybně napsaný v Lidlu, kde to dokonce dokáží i odůvodnit. Takže Colombo je v tom tak trochu nevinně. Bohužel převzal gramatický nonsens a šíří ho dál. Recept je úžasný, spousta lidí ho bude číst a slovo Tirolský se jim vryje bohužel do paměti.
15. 3. 2014 06:50
Tak tady někdo vymazal dva příspěvky a všechno teď vypadá jinak! Včera jsem POCHVÁLILA RECEPT, pozastavila se nad hrubkou (jedna věta). Děvčata mne upozornila, že si autor hrubku hýčká. Zůstala jenom reakce žížaly. Omlouvám se, už jsem si početla všemi příspěvky a dostala se do obrazu. Jen tak dál - krásné stránky o vaření!!!...a honem někdo vymažte!!!
15. 3. 2014 02:10
Colombo65:
14. 3. 2014 23:21
zizala:
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
14. 3. 2014 20:04
Taky Jana: No, koukám, že to poslední slovo spíš chcete mít Vy. Víte, už mě fakt nebaví na každým kroku tady vidět hodnocení povahy paní žížaly. Tady se místo receptů a rad pořád probírá jen jedna střelená ženská Jsou to ještě vůbec stránky o vaření???
14. 3. 2014 18:34
zizala: Vy jste prostě typ člověka, který musí mít za každou cenu poslední slovo, tak ho tedy mějte, ostatně každý si obrázek udělá sám.
14. 3. 2014 18:25
Taky Jana: Takovou veřejnou sebekritiku jsem od vás nečekala, ale máte můj obdiv
14. 3. 2014 18:23
zizala: Víte, vůbec se nedivím, že odsud lidé odcházejí. Vy konkrétně, se v tom popichování úplně vyžíváte.
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6
14. 3. 2014 18:11
Taky Jana: Ano, uznávám, tady jsem neodolala Uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka. Omlouvám se
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 9 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 32 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 47 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kotleta bez kosti se špekem plněna kotleta muffiny se špekem vepřová kotleta obalená s uzeným masem kotleta plněná fazolemi plněné kapsy z kotlety recepty na vepřovou plněnou kapsu recept na plněné kotlety plněna kotleta masem a obalena v branici vepřová kotleta v špeku kotleta plněná recepty top recepty- kotlety plneni kotletty kapsa vepřová obalená v bránici plnění kotlety plnění kotleta recepty na vepřovou kotletu plnění fazolová polévka s tyrolským špekem tyrolský špek recept kotlety špek
Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, špek, cibule, karotka, celer, kosti vepřové, kmín mletý, koření nové koření, bobkový list, sádlo vepřové, sůl, pepř, jíška máslová
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
34 názorů