Králík na uzeném bůčku a žampionech
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 29,26 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 22:25
6. 5. 2014 19:39
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže
6. 5. 2014 19:31
Jani - krásný recept
6. 5. 2014 19:26
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávatAle nemám nervy to stále hlídat i když vařím v hrncích s vrstveným sendvičovým dnem
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidímSem tam máme králíka z obchodu.Sice jsou pěkně urostlí,ale stáří si nedovolím typnout...dusím je,nebo peču do měkka dost dlouhou dobu
6. 5. 2014 10:49
6. 5. 2014 07:47
5. 5. 2014 22:35
5. 5. 2014 20:54
5. 5. 2014 20:47
Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní a trochu taky, jak píše Andrea, je to třeba podle potřeby podlívat a taky sem tam promíchat. Ale popravdě, takhle od základu jsem to dělala poprvé
5. 5. 2014 19:23
Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka A čím to, že omáčka je taková narůžovělá jako od papriky? Nebo to je od toho bůčku? Jinak ode mě za jedna
5. 5. 2014 19:11
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém
5. 5. 2014 13:22
5. 5. 2014 13:19
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 6 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: králík na zampionech uzený králík recepty králík na žampionech králičí maso v bůčku klobasy z kralika žampionova omačka k k masu jako sosna králík recepty žampiony klobásy z králika a bučku králík recepty na žampionech recept na uzného kralíka králík a žampiony uzený bůček z králikem králík na divoko a bůčku králík uzený bůček kralik na žampioneh recept uzený králík zabíjela jsem drúbež bucek ze zampiony na panvi kralik na bucku uzený bůčku recept
Suroviny: maso králičí, žampióny, bůček uzený, máslo, víno bílé, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, olej
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
13 názorů