Staročeská jehla
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2014 11:11
25. 6. 2014 11:04
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.
24. 6. 2014 15:37
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli
18. 6. 2014 17:29
13. 6. 2014 23:33
13. 6. 2014 22:40
13. 6. 2014 22:33
13. 6. 2014 22:31
12. 6. 2014 12:06
12. 6. 2014 11:54
11. 6. 2014 12:18
11. 6. 2014 11:51
11. 6. 2014 11:51
10. 6. 2014 19:48
10. 6. 2014 19:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 10 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 36 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 47 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek
Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
26 názorů