Bramborové lívance s koprovou brynzou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 603 kJ / 3 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,18 g |
Tuky | 99,73 g |
Vláknina | 21,16 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,53 g |
Sacharidy | 385,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lívance jsou skvělé i potřené česnekem a posypané sýrem - jako langoše.
Výborně chutnají také k polévkám (hrachová, bramborová, česnečka...)
A když je méně osolíte, můžete je jíst nasladko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2014 15:47
12. 8. 2014 15:42
Ano, ale len asi v dvoch rodinách...
12. 8. 2014 15:41
Urcite, Sara Wiener je "najuznávanejsia" rakúska kuchárka, hoci má 3 restaurácie v Berlíne. Podla nej bryndza (nie kombinovaná s cibulou a paprikou) je rakúsky syr nazývaný Liptauer Käse. V jej programe predstavuje nemeckému televíznemu kuchárovi Rainerovi Sassovi bryndzu ako rakúsky syr, ktorý je známy este z bývalého Rakúsko-Uhorska a ho nazýva Liptauer Käse (to nie je pomazánka s cibulou a paprikou, pretoze ho v programe predstavuje a ukazuje).
O tom, ze také svinstvo pijú aj v Berlíne - poznáte jeden nemecký recept, ktorý je skutocne nemecký a je jedlý? Ja nie. Vsetko sú len nepodarené kópie zo zahranicia. Takze aj to spotvorené pivo (speciálne pivá z "NDR" nepatria medzi ukázkové a uznávané) je len "zlepsenie" enderáckeho "piva.
12. 8. 2014 15:34
12. 8. 2014 15:31
12. 8. 2014 15:13
12. 8. 2014 14:48
12. 8. 2014 14:46
12. 8. 2014 14:37
A když u nás byla na návštěvě dcera známého,který se odstěhoval do Ameriky,tak si párek máčela do marmelády Její otec ji kladl na srdce,aby mu přivezla naší obyčejnou horčici.Jí vůbec nechutnala.A ve finále při kontrole na New Yorském letišti jí musela odevzdat:prý zákaz dovozu určitých potravin A ovocná piva jsou u nás na trhu už úplně normální......teda,já to ochutnal.......a..........nikdy více
12. 8. 2014 14:07
12. 8. 2014 14:00
Neumím si představit, proč by někdo, komu připadá, že kopr má nepříjemný zápach - by si toto připravoval. Každý si snad připraví v rámci možností jen to, co mu chutná ne ?
Mimochodem - pivo s malinovou šťávou se pije i v Berlíně....
12. 8. 2014 13:56
12. 8. 2014 13:47
12. 8. 2014 13:39
Chápem, ze niekto chce byt originálny, ale za kazdú cenu? Dávate si do Plzenského piva malinový sirup? Asi sotva, to len Francúzi robia Melànge, lenze ich pivo sa nedá pit...
12. 8. 2014 13:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: z ceho je brynza recepty z brynzy brynza slane livance s bramboy slovenské lívance bramborové lívance slané recept na lívance brynzové lívance recept bryndza recepty brynza recepty recepty brynza recepty s brynzou livanec s uzeninou brynza recept brynzove těsto recept z tofu podle polhreicha tofu lívance lívance z bramborového těsta slané brynzové pirohy koprová omáčka vařené brambory - lívance
Suroviny: mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl
Bramborové lívance s koprovou brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVNJ
69 názorů