Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 478 kJ / 5 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
Tuky | 293,40 g |
Vláknina | 27,44 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 693,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept realizoval tým www.hobbymnie.tvpodle návodu Jany Válkové z Brna, která pobývala řadu let v Itálii.
Podrobný fotonávod jak na to krok za krokem najdete na stránkách
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2014 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 4 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 1 hodinou
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 3 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 5 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 5 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Další recepty
Tématické fráze: bochanky že sekané perníkové těsto středověk nejlepší bochánek kroužek na cukerný rozvar historycký mazanec jak zabalit velikonoční bochanek recept stredovek starodavne recepty recepty ze středověku jídlo ve středověku recepty šlehačkové bochánky recept na zmrzlé kroužky co jsou spařené ořechy
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, voda, sůl, žloutek, olej, rozinky, ořechy vlašské, kůra citronová kandovaná, citron, bílek, cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr moučkový
Bochánky maritozzi podle starých Římanů - historické recepty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67L9
1 názor