Hovězí polévka
Hovězí polévka je nepostradatelnou součástí slavnostních obědů i pomocníkem a zázračným lékem v době nemocí z nachlazení. A již celá léta patří právem mezi nejoblíbenější a nejčastěji vařené polévky.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2023 23:05
28. 5. 2023 07:40
29. 1. 2021 16:59
29. 1. 2021 11:55
29. 1. 2021 07:47
21. 12. 2020 22:28
21. 12. 2020 22:02
15. 2. 2019 10:28
casino: Máte naprostou pravdu, řada hromadných strávníků nalije do polévky spoustu maggi nebo nasype spoustu soli, aniž by ji ochutnala. Přitom jde opravdu jen o chuťové zvyky. Když jim budete pár dní dávat polévku bez maggi a bez haldy soli, zvyknou si a už maggi vyžadovat nebudou. Stejně tak se brzy odnaučíte jíst hodně sladké moučníky nebo sladit kafe.
Jana.Dorazinová-Remková: Chápu ovšem, že svatba není právě vhodný okamžik k odnaučování stravovacích zlozvyků.
Neříkám, že někdy nepoužiju polévkovou kostku - ale masox opravdu ne! Ale proč dávat vývar do vývaru, který má masovou chuť sám o sobě, spíše si kostičkou vypomůžu, když potřebuji vývar přidat do jiného jídla a nemám ho.
15. 2. 2019 09:32
15. 2. 2019 01:05
15. 2. 2019 00:47
14. 2. 2019 23:35
14. 2. 2019 23:32
Kouzlo a prokletí podobných diskuzí tkví v tom, že jsou aktuální bez ohledu na běžící čas
Tlačte se čím chcete, ale netlačte nás do toho, abychom nereagovali i roky po vložení receptu
14. 2. 2019 23:09
14. 2. 2019 22:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Jaké suroviny můžeme použít při přípravě polévek? Poradíme vám
Císař František Josef I. miloval obyčejný chléb a kyselé mléko, neodolal vařenému hovězímu masu „tafelspitz“
Další recepty
Tématické fráze: hovězí polévka hovězí polévka recept polevka hovězí recept na hovezi polevku hovězí polévka v tlakovém hrnci recept hovezi polevka hovězí na polévku hovězí polévka z vývaru recepty hovězí polévka hovezi polevky dobrá hovězí polévka polevka z hoveziho zebra polevka z hovezích žeber hovezi polivka hovezipolevka recepty polevky hovezi hovězí polévka s nudlemi polévky hovězi jak uvařit hovězí polévku hovězí žebro polévka
Suroviny: žebro hovězí, mrkev, celer, petržel, libeček, sůl, voda, cibule, česnek, nudle polévkové
Hovězí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Xj
75 názorů