Jednoduchý pstruh
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 18:44
11. 12. 2014 17:48
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
11. 12. 2014 17:35
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina. Kupujem vždy klasické rybacie filé a vyberám zásadne to, na ktorom je napísané "Bez prídavku vody". Nikdy nerozmrazujem, nič mrazené by sa nemalo pred úpravou rozmrazovať úplne. nechám len trocha povoliť vonku, cca 30 min, potom obalím a vyprážam. Musí sa ale počítať s tým, že je to zmrazené a podľa toho vyprážať, aby vnútro sa prepieklo.
11. 12. 2014 15:19
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného. Potom som skúšala obaľovať nerozmrazené kocky a výsledok bol tiež zaujímavý, konzumovateľný iba so zavretými očami. Takže, poraď prosím, ako na to.
Vďaka
10. 12. 2014 17:46
10. 12. 2014 17:00
10. 12. 2014 12:48
10. 12. 2014 11:27
10. 12. 2014 10:46
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření
10. 12. 2014 09:18
10. 12. 2014 07:55
9. 12. 2014 21:32
9. 12. 2014 21:01
9. 12. 2014 11:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 23 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 20 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 13 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept nejlepší recept na pstruha pstruh úprava pstruha recept pstruh recepty na pstruha recepty na pstruhy recept na pstruha recept na pstruhy top recepty pstruh recepty na úpravu pstruha recepty pstruh pstruh v remosce pstruh nejlepší recept jak upravit pstruha pstruh recepty nejlepší recepty na pstruha úprava pstruhů recepty ze pstruha pstruh remoska
Suroviny: pstruh, máslo, koření provensálské, bazalka čerstvá, sůl, olej, brambory, máslo, nať petrželová, sůl
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
14 názorů