Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 60,68 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 20:04
19. 3. 2015 20:36
19. 3. 2015 19:30
Díky
19. 3. 2015 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 14 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 21 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 24 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 30 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 31 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 40 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello recepty žampiony plněné vinnou klobásou plněné portobello portobello s mletým masem plněné žampiony portobello recept na vinnou klobásu portobello plněné masem žampiony portobello žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou zampiony plnene klobasou plnene žampiony plněné žampiony vinnou klobásou žampiony portobello s masem recepty z portobella zampionu recept na plnene zapiony plněné portobello mletým masem plněné portobello s hovězím portobéllo plněné apečené v alobalu žampiony portobello v alobalu portobelo plněné mletým masem
Suroviny: portobello, klobása vinná, tymián čerstvý, strouhanka, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
4 názory