Hovězí plátky s Hermelínem a olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobný pokrm je možné připravit i z kvalitnějšího hovězího masa (pravá svíčková, vysoký roštěnec), ale postup přípravy bude jiný, kratší... Především odpadne fáze dušení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2014 11:40
29. 3. 2009 01:45
28. 3. 2009 22:48
28. 3. 2009 21:56
28. 3. 2009 21:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 33 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: hovězí falešná svíčková hovězí plátky hovězí falešná svíčková recepty hovězí plátky z falešné svíčkové recepty z falešné svíčkové falešná svíčková plátky falešná svíčková recept plátky z falešné svíčkové hovězí maso falešná svíčková hovězí plátky recept falesna svickova recepty recepty z hovězí falešné svíčkové falešná svíčková hovězí recept na svickove platky hovězí plátky na masle plátky ze svíčkové jídlo z falešné svíčkové jak připravit falešnou svíčkovou hovězí svíčková plátky hovezi na olivach
Suroviny: svíčková falešná, sýr hermelín, olivy zelené, žampióny, olej olivový, máslo, pepř černý, mouka hladká, sůl
Hovězí plátky s Hermelínem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8o6
5 názorů