Ředkvičkové rizoto
Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto příjemně ozvláštní.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 022 kJ / 2 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,77 g |
Tuky | 88,16 g |
Vláknina | 20,93 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 271,33 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 37 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit dokonale krémové rizoto jako z restaurace? Poradíme, jakou rýži zvolit
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: ředkvičkové rizoto rizoto s redkvickami rýže s ředkvičkami rizoto s ředkví ředkvičkové rizoto¨ ředkvičkove recepty ředkvičky recepty ředkvičkový salát s mascarpone rizoto z ředkviček ředkvičky rýže bílé ředkvičky s rýží rizoto se ředkvičkou ředkvičky s rýží rizoto z kulatozrnné rýže ředkvičkove pyre jak vyvarit alkohol z jidla
Suroviny: rýže kulatozrnná, víno bílé, vývar zeleninový, cibulka jarní, česnek, mascarpone, olej olivový, ředkvičky, parmazán
Ředkvičkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPBK
0 názorů