Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Suroviny
Porce: 4-5 ( podľa veľkosti mäsa )
Nutriční hodnoty
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 56,77 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2015 20:46
cecilka: Cecilka, radšej by som použila pór ako špargľu. Určite nič nepokazíš.
10. 7. 2015 17:41
Hneď ako prídem domov, urobím. Ale stopkový zeler určite nezoženiem a hádam nič nepokazím, keď ho nahradím pórom, prípadne konzervovanou špargľou
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
9. 7. 2015 23:13
Terezko, lákavý recept. Ovšem u nás jehněčí vidím tak na svátky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta recept jehněčí maso recepty kýta jehněčí kýta recepty jehněčí kýta jehněčí recepty jehněčí kýta recepty recept na spišskou pečeni kýta s párkem jehněčí kýta video
Suroviny: kýta jehněčí, párky, cibule, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, sůl, pepř
Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3GvA
3 názory