Francouzské bagetové chlebíčky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bagetky můžete použít jako předkrm nebo chuťovku k vínu. Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 11 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 57 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: francouzské předkrmy francouzský předkrm bagetove chutovky francouzké předkrmy kureci prsa na francouzsky zpusob francouzské chlebíček francouzský olivový chlebíček recept bagetove dresinky francouzská pomazánka na chlebíčky francouzskýpředkrm bagetove dresinky recept předkrmyfrancouzské předkrm francouzský bagetove pomazánky recepty francouzské chutovky provensalsky chlebicek bagetky na sucho
Suroviny: bageta, prsa kuřecí, broskve, víno červené, francouzský dresing, olej, sůl, pepř drcený, koření provensálské, česnek sušený
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
0 názorů