Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 31,30 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 371,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2021 16:43
Těsto výborné a když se vyválí natenko, tak krásně křupavé, potřebovala jsem rychle nějaké zakousnutí pro neohlášenou návštěvu a povedlo se
19. 2. 2017 15:55
Výborné,skvělé dělala jsem včera neměla jsem normální kvasnice tak jsem dala sušený a povedlo se moc chutné a měkoučké i dnes při opětovném ohřátí v troubě!!!!
26. 4. 2016 10:20
Cesto je skutočne výborné, veľmi dobre sa s ním pracuje.
mariana. : Pokiaľ použijem vodu, nie mlieko, a nedám tam vajce, ktoré do pizzy nepatrí, tak to nie je vôbec buchtové.
Laďka: Tenké je také, aké ho vytiahnem. Dávala som na veľký plech (robila som z polovičnej dávky, takže len jeden, 32x40 cm) a preto bolo po upečení tenké a chrumkavé.
mariana. : Pokiaľ použijem vodu, nie mlieko, a nedám tam vajce, ktoré do pizzy nepatrí, tak to nie je vôbec buchtové.
Laďka: Tenké je také, aké ho vytiahnem. Dávala som na veľký plech (robila som z polovičnej dávky, takže len jeden, 32x40 cm) a preto bolo po upečení tenké a chrumkavé.
1. 10. 2015 10:21
Dělám hodně podobné těsto, jen místo vody mléko a oleje 150 ml, vyjde mi to na 2 celé plechy
27. 9. 2015 16:47
taky dělám pizzu z podobného těsta bez vajíčka.
Mariana měla možná na mysli výslednou konzistenci upečeného těsta - ano toto těsto je měkké "jako buchtové". Není to tenké a křupavé těsto jako z pizzerie.
Ještě poznámka - recept je zařazen v kategorii Domácí pekárna, ale o té v textu není žádná zmínka. Nebyla by lepší - když už se recept jmenuje ... na pizzu - dát do Pizza ?
Mariana měla možná na mysli výslednou konzistenci upečeného těsta - ano toto těsto je měkké "jako buchtové". Není to tenké a křupavé těsto jako z pizzerie.
Ještě poznámka - recept je zařazen v kategorii Domácí pekárna, ale o té v textu není žádná zmínka. Nebyla by lepší - když už se recept jmenuje ... na pizzu - dát do Pizza ?
26. 9. 2015 20:07
Chuchu: nepochybně dva bochánky - dvě pizzy - dvakrát pečení
26. 9. 2015 20:02
Prosím, nerozumím - peču na 2x při 230 stupních cca 14 min, jak je to myšleno?
26. 9. 2015 19:57
mariana.: proč myslíš? Mám hodně podobný recept, možná trochu víc oleje a hodně méně droždí. Ale jinak je
26. 9. 2015 19:30
To je trošku buchtová pizza, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 52 sekundami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: buchtová pizza recept na výbornou těsto na pizzu recept na vybornou pizzu těsto na pizzu výborný recept na pizzu těsto na pizzu recept buchtové těsto na pizzu těsto na výbornou pizzu buchtova pizza recept vyborne cesto na pizzu tenké těsto na pizzu cesto těsto na pizzu pizza těsto pizza buchtova vyborny recept na pizza těsto na pizzu s vajickem vybone testo na pizzu recept na těsto na pizzu výborný recept pizza výbrné těstp na pizu
Suroviny: mouka hladká, droždí, olej olivový, sůl, cukr, voda
Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmQG
9 názorů