Jemnický řízek v bramboráku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 29 848 kJ / 7 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 423,09 g |
Tuky | 426,67 g |
Vláknina | 51,30 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 13,80 g |
Sůl | 34,09 g |
Sacharidy | 376,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2016 13:26
Já dělám to samé ale maso předem neopékám syrové ho hned dám na bramborák a přikryji ho bram.těstem tudíž ta vonavá štávička zůstane v tom bramboráku a je to pěkně stavnaté
1. 2. 2016 20:57
Majkaa: Na 2 kg brambor je to asi akorát :)
1. 2. 2016 17:51
Není to moc, 2 hrsti majoránky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 5 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 6 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 36 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: řízky v bramboraku rizek s bramborakem přílohy k bramborákům rizek bramborak domažlický řízek
Suroviny: olej, sýr eidam, prsa kuřecí, česnek, brambory, slanina anglická, vejce, majoránka, sůl, mléko, mouka hladká, pepř mletý
Jemnický řízek v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBVM
3 názory