Uzení hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 44 245 kJ / 10 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 999,00 g |
Vláknina | 270,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dají se i sterilizovat s přidáním bobkáče a nového koření v oleji - tak si to dělám já. Zaliji olejem, přidám koření, zavíčkuji a dám sterilovat 85°C po dobu 10 minut.
Koření můžete použít co vám vyhovuje - provensálské, celý česnek atd.
Prosím Vás, houby i olej, to je orientační - ty cifry.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2016 19:33
cathleen: tak 8-10 minut, malé v celku a větší překrojim
10. 2. 2016 18:58
Jardo, houby se vaří vcelku nebo nakrájené? A jak asi dlouho? píšeš jen - povařte...
10. 2. 2016 17:51
Nadja: ano , mohou se i přidávat do dalších pokrmů , já si je zavařuji i do nálevů různých chutí - provensálský , medvědí česnek , normál česnek ,když si udím lišky ( větší ) tak na ně mám také jiný lák atd............
10. 2. 2016 17:09
tak to zírám - uzené houby jsem ještě nikdy neochutnala.
Konzumují se asi jen tak samotné jako chuťovka .....
Konzumují se asi jen tak samotné jako chuťovka .....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: uzeni hub jak udit houby uzené houby jak sterilizovat houby uzeni lisek udit houby jak uchovat lišky recepty na uzení vyuzené houby jak vyudit sýr s houbami uzení recepty uzeni brambor název brambory s chutí uzení koše na uzení ryb recepty z hub jak dlouho udit houby co je sterilizovat houby jak udit houby recept uzené houby uzení z hub
Suroviny: houby, olej slunečnicový, sůl
Uzení hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLRv
4 názory