Pečené zelníky se slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 814 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,28 g |
Tuky | 64,87 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,88 g |
Sacharidy | 49,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Před koncem pečení můžete posypat strouhaným tvrdým sýrem. Kdo by měl obavy, že to bude moc kyselé, tak zelí předem propláchne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2022 19:34
dobrota :)
7. 4. 2021 17:12
tohle jserm dělala asi před 10 roky na chalupě ještě jsem tam dávala česnek, moc nám to chutnalo, polovinu zelí propláchnu a polovinu jen vyždímám. Díky za připomínku dobrého a zapomenutého receptu máš je moc krásné
13. 11. 2016 17:46
LLenule: Každé zelí je jiné, já jsem ho neproplachovala, a byly dobré. Myslím, že pro někoho bude lepší zelí propláchnout ale zase ztratí tu chuť. Zelníky jsou kyselejší, to není jako bramborák. Dopíšu to do receptu.
13. 11. 2016 17:36
LLenule: a proč jste směs před pečením neochutnala?
13. 11. 2016 17:34
Nevím čím to je, dělala jsem přesně podle návodu a placičky mám dosti kyselé
7. 11. 2016 20:05
Mńam..mňam...ještě koupit zelí a jde se ne to
6. 11. 2016 08:35
Mňam-ukládám
5. 11. 2016 15:30
5. 11. 2016 14:36
Tom Beyk: Tome děkuji Tobě a taky všem...
5. 11. 2016 14:24
...prima technologie - nemusí se stát u pánve - pro mě lenocha úžasné. Musí to být dobré i kdyby nechtělo
5. 11. 2016 13:27
mnam,mnam
4. 11. 2016 19:45
4. 11. 2016 16:53
Hezké zelné placky
4. 11. 2016 14:47
Pekne, specham s prvnim bodem
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 5 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 8 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 8 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Pečený česnek: Skvělá delikatesa je výtečná k bagetám, do pomazánek i polévek
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Další recepty
Tématické fráze: zelníky zelníky z kyselého zelí zelníky v pečené v troubě zelníky recept recept na zelníky zelňiky pecene v troubě zelňáky se slaninou recepty zelníky zelníky bez brambor zelníky z kysaného zelí-recept zelníky v remosce zelníky bez sádla zelniky top zelné placičky z kysaného zelí se slaninou kapustníky pečené pečené zelí se se slaninou staročeský zelnik na na plech zelnaky se slaninou v troube zelníky z kyselého kysané zelí zelníky placky se slaninou
Suroviny: zelí kysané, slanina anglická, vejce, cibule sušená, mouka hladká, strouhanka, mléko, sůl, kmín celý, pepř, sádlo
Pečené zelníky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0A6
14 názorů