Rebarbora v medu
Reveň alias rebarbora je výjimečná zelenina se specifickou kyselou chutí, která se připravuje jako ovoce. Pokud si ji chcete uchovat na zimu, svařte ji s medem. Použijte pak jako náplň do koláčů, vmíchejte to bílého jogurtu, nebo prostě namažte na pečivo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 340 kJ / 2 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 591,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept uvádím, protože začíná rebarbora a tohle je výborná změna, jak ji zužitkovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 11:19
22. 5. 2012 12:00
22. 5. 2012 08:47
28. 10. 2009 11:29
5. 6. 2009 13:22
5. 6. 2009 11:24
5. 6. 2009 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Rebarborová marmeláda nebo džem: Osvěžující dobrota nakyslé chuti výtečně chutná na palačinkách
Další recepty
Tématické fráze: rebarbora rebarbora do mrazáku rebarbora recepty rebarbora mražení mražení rebarbory co udělat z rebarbory rebarborovy kompot rebarbora recept co z rebarbory rebarbora s medem zavařeniny z rebarbory kdy sbírat rebarboru recept rebarbora med z rebarbory zavařenina z rebarbory co je rebarbora jak zuzitkovat rebarboru recepty z rebarbory rebarbora zavařenina www rebarbora jak zuzitkovat cz
Suroviny: rebarbora, cukr krystal, med, voda
Rebarbora v medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgy2
7 názorů