Jelení kýta na víně
Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/3-narozeniny-vareniste-sla...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 29 minutami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 43 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 2 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 2 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 2 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta na víně jelení kýta recepty jelen na víně jelení kýta jelení maso na víně jeleni kyta recept jeleni na vině jelení kýta na červeném víně jelení maso kýta recepty recept na jelení kýtu jeleni kyta na zelenině jeleni maso na červeném víně jelení kostky na víně jelení maso kýta recept jelenní kýta jelen na cervenem vine omacka recepty z jelení kýty jelen na vine recept recepty na jeleni na víně příprava jelení kyty
Suroviny: cibule, olej, mrkev, petrželka kořenová, celer, kýta jelení, sůl, protlak rajčatový, cukr, koření nové koření, pepř, česnek, mouka hladká, víno červené suché, tymián, bobkový list, voda,
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
0 názorů