Jelení kýta na víně
Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/3-narozeniny-vareniste-sla...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 2 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 3 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 3 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 4 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta na víně jelení kýta recepty jelen na víně jelení kýta jelení maso na víně jeleni kyta recept jeleni na vině jelení kýta na červeném víně jelení maso kýta recepty recept na jelení kýtu jeleni kyta na zelenině jeleni maso na červeném víně jelení kostky na víně jelení maso kýta recept jelenní kýta jelen na cervenem vine omacka recepty z jelení kýty jelen na vine recept recepty na jeleni na víně příprava jelení kyty
Suroviny: cibule, olej, mrkev, petrželka kořenová, celer, kýta jelení, sůl, protlak rajčatový, cukr, koření nové koření, pepř, česnek, mouka hladká, víno červené suché, tymián, bobkový list, voda,
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
0 názorů