Kefírový koláč s rebarborou a skořicovou žmolenkou
Využití jarní rebarbory je v naší kuchyni velmi široké. Můžeme si třeba upéci tento zdravý koláč s ovesnými vločkami a obyčejné mléko nahradit kefírem. Tak si odlehčíme zažívání a pochutnáme si na zdravé dobrotě.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 19 187 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,29 g |
Tuky | 291,31 g |
Vláknina | 45,49 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 388,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rebarboru můžeme podusit i se skořicovým cukrem. Dnes jsem zkusila rychlý koláč, rebarbora změkne při pečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 14 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 39 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 43 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 48 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 1 hodinou
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový koláč se žmolenkou rebarborový koláč z kefíru rebarborový koláč s kefírem kefírová buchta s rebarborou rebarborovy koláč s kefiru kefírový kolač kefírový rebarborový koláč rebarborová buchta z kefiru rebarborový koláč s s kefírem buchta z kefíru a rebarbory žmolenkový rebarborový koláč kefirova rebarborový koláč liti kolac s kefíru hruskovy koláč s z kefíru kefirovy rebarborový koláč s drobenkou na hrnky kefírový moučník s rebarborou koláč z kefíru rebarborová buchta s kefirem tvarohový koláč z kefíru rebarborovy kola se zmolenkou
Suroviny: mléko kefírové, vejce, cukr krupice, cukr, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, vločky ovesné, rebarbora, máslo, cukr třtinový, mouka polohrubá, cukr skořice
Kefírový koláč s rebarborou a skořicovou žmolenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8vDl
0 názorů